Звезди, загубили девствеността си преди да навършат 15Известните не говорят

...
Звезди, загубили девствеността си преди да навършат 15Известните не говорят
Коментари Харесай

Звезди, загубили девствеността си преди да навършат 15

Звезди, изгубили девствеността си преди да навършат 15
Известните не приказват с ненаситност за първите си полови прекарвания. Но когато създадат това, нормално ни оставят безмълвни.

Анджелина Джоли разкри, че е изгубила девствеността си на 14-годишна възраст.

„ Сексът не беше задоволителен за мен, нито страстите. Исках да бъда с този мъж още по-близка, по тази причина взех нож и го нарязах. Той ми отговори по същия метод. Така до момента в който двамата бяхме в кръв, осъзнахме, че сред нас има имахме нещо особено “, споделя актрисата.

Линдзи Лоан е правила секс за пръв път на 13 години.

„ Вярвах, че животът ми ще бъде доста по-добър, тъй като изгубих девствеността си с първото богато момче, което се появи в живота ми. Мислех, че го обичам и желаех да го направя благополучен във всеки един смисъл. Това не беше добър метод на мислене ", заключава скандалната актриса.

Джони Деп също за пръв път се е отдал на своите пристрастености на 13 години.

„ Бях на 13 години, когато изгубих девствеността си, на 14 пробвах всички вероятни опиати, пиех по няколко бири и бях чест посетител в кабинета на шефа на учебното заведение. Просто желаех да видя какво е да бъдеш от другата страна на заключените порти “, споделя той.

Бритни Спиърс твърди, че е била решена „ да се пази “ за първата брачна нощ, само че по-късно почнала да се среща с Джъстин Тимбърлейк и той станал първият, с който тя е била интимна. Въпреки това задграничните медии настояват, че поп принцесата е изгубила девствеността си на 14 години. Майка й показа в книгата си, че тогава е била с18-годишно момче, а не с Тимбърлейк.

На 14-годишна възраст е изгубила девствеността си и Ким Кардашиан. Тя споделя, че е разговаряла с майка си и с гинеколог, преди да вземе решение за такава стъпка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР