Звезди се обединиха в битка срещу мръсния въздух. В провокативна

...
Звезди се обединиха в битка срещу мръсния въздух. В провокативна
Коментари Харесай

Сани Жекова и Ваня Джаферович сложиха противогази

Звезди се сплотиха в борба против мръсния въздух. В провокативна фотосесия най-хубавата ни сноубордистка Александра Жекова и някогашният футболист Ваня Джаферович, дружно с други известни лица на България като журналистът Драгомир Симеонов, актьорите Ники Станоев и Силвия Петкова, певицата Дивна и водещата Ирина Тенчева ни подканят да вземем ограничения против наболелия проблем. Акцията им е в поддръжка на " Facebook " страницата " Подари въздух ". Тя събира и търси реализация за положителните хрумвания и образци, които биха помогнали да живеем в по-чиста среда.



Известните персони застанаха пред обектива на фотографа Пейо Пеев и на фрагментите раздират мрачните картини на отровената и занемарена среда. От мръсната и потискаща реалност се демонстрират филизи на здрави и зелени растения. Звездите носят раница-противогаз, в чийто контейнер има алое вера, известно и със способността си да пречиства въздуха и да отделя бързо огромно количество О2. Създадената от дизайнерите на Kloshar Bags ексцентрична чанта – знак на самодейността, участва във всички снимки. Тя е мощна провокация към всички, които до момента не са си давали сметка какъв въздух дишат и доколко те самите са виновни за това.

Сани Жекова се старае да прави ежедневните си битови задания пешком. А през лятото в града се движи със скутер, велосипед или лонгборд. " Това в действителност е доста прелестно, налично и спестяващо време ", споделя тя. Ваня Джаферович също се причислява към устрема да се употребяват по-малко коли и да се подтиква от страната пазаруването на нови возила. " Да се пуши по-малко. Да се приказва повече за тези проблеми ", добавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР