Звезди като Глория и Мая Нешкова, и двете в кадър,

...
Звезди като Глория и Мая Нешкова, и двете в кадър,
Коментари Харесай

Глория с автограф от Емилова

Звезди като Глория и Мая Нешкова, и двете в кадър, се подредиха на опашка, с цел да получат подпис от доктор Емилова. От през днешния ден до събота в НДК ще отвори порти Коледният Панаир на книгата. Ще можете да намерите обичани заглавия на положителни цени, с отстъпки.

 

Всеки, който желае да си купи ГЛАДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ НА Д-Р ЕМИЛОВА, ще може да го направи на щанда на Книжарници Сиела. А в петък, 8 декември, сред 18 и 19 ч. на този щанд доктор Емилова ще ви даде подпис върху книгата!

 

Ако не съумеете в петък, на идващия ден, в събота, 9 декември, в 10.30 ч. тя ще изнесе лекция за здравословното хранене на децата в Литературен клуб Перото и след лекцията ще даде подпис на всеки, който пожелае да си купи книгата.

 

Лекцията е част от едно отлично събитие: ЗДРАВИ ДЕЦА СЪС СИЛАТА НА ДОБРАТА ХРАНА. В него ще вземат присъединяване страхотни лектори и експерти!

 
" Ще бъде прелестно да се забележим в НДК в един от двата дни и най-малкото - да си подарим усмивка и благопожелание за здраве! Прекрасен да в денят ви, бъдете здрави! ", написа лекар Емилова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР