Звезден блясък в новогодишната нощ! Великолепен, красив стайлинг! С какво да

...
Звезден блясък в новогодишната нощ! Великолепен, красив стайлинг!
С какво да
Коментари Харесай

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Звезден искра в новогодишната нощ! Великолепен, хубав стайлинг!

С какво да блеснете довечера? Не единствено с рокля, само че и с съвършена визия на новогодишна прическа!

Кои са супер тренд прически за 2023?

Остават броени дни до Нова година. Незабравими мигове на забавление ще се стичат тази нощ в живота ви, когато отворите вратата на настъпващата година! През цялото време сте във вихъра на настроението, танците и шума на шампанското и светлините. Искате да изглеждате съвършени цяла вечер и да бъдете звездата на нощта.

Искате да се чувствате удобно, само че наложително имате потребност от щипка празничен искра към тоалета.

Нека бъде празнично – в облеклото и в целия стайлинг: грим, прическа, обувки, бижута, аксеосари.

Знаем, че вашата визия би трябвало да е в естетика с настроението ви и по тази причина експертите стилисти фризьори ви дават скъпи препоръки за съвършени визии, които да устоят дълго през новогодишната нощ.

Хубаво е да обърнете внимание на косата си и да изберете най-подходящата новогодишна прическа: спусната, къса или на опашка.

Кои са топ 5 блестящи новогодишни прически

Коса с влажен тип

Така наречената „ стъклена коса “. Много секси и съвременна прическа, която се прави елементарно и е супер подобаваща за празничната нощ. Лъскавата коса e фешън прическа, която слиза от аления килим и е доста публикувана сега.

„ Мократа “, сресана и загладена обратно коса се трансформира в обичана визия на доста известни топ модели и персони в шоу бизнеса. Тя би трябвало да бъде идеално изправена, покрита с гел или лак, с цел да свети.

 Топ 5 луксозни хрумвания за новогодишна прическа

Как да я извършите?

Всичко, от което се нуждаете е гребен с необятни зъби, с който да срешете косата право обратно, гел и дългогодишен лак за коса. Фиксирате косата с щипки и изсушавате на ниска въздушна скорост. Премахвате щипките в последния миг и запечатвате с лак, с цел да може косата да издържи вечерта.

Тази визия е подобаваща, в случай че желаете да привлечете погледите към своите скъпи бижута, тъй като лицето ви е изцяло намерено и косата е обратно. Става както за костюм, по този начин и за рокля. Ще се превърнете в звездата на нощта!

За празнична визия може да употребявате още искрящи аксесоари за коса: шноли с цветя, ленти за коса, мънисти, диадеми с камъни, даже ежедневни аксесоари като елементарни фиби.

Прическа с перлена диадема

Коледа и Нова година в действителност са времето на диадемите. Романтична прическа с перлена диадема. Прическа с разхлабени кичури, които разказват лицето като рамка, прибрана коса и диадема със скъпоценни камъни.

 Топ 5 луксозни хрумвания за новогодишна прическа

Как да я извършите?

Разделете косата и я съберете откъм гърба на опашка или кок. Издърпайте повърхностно няколко рамкиращи лицето кичура начело и ги накъдрете с огромна маша. Завършете външния си тип, подготвен за празненство, с лента за коса, украсена със скъпоценни камъни. Ще имате този „ Уау “ резултат!

Елегантни талази в косата

Прическа на талази е постоянно съвременна, а също подобаваща за празненство. Лесна за правене, поддръжка и доста ефектна. Винаги ще изгледжате публично с дълга коса на къдрици в композиция с вечерна рокля.

 Топ 5 луксозни хрумвания за новогодишна прическа

Как да я извършите?

Тайната на тези меките къдрици е в предварителното нанасяне на мус в основата на косата, преди изсушаване. Използвайте преса или необятна маша за вълните. Машата се държи вертикалано и косата се изсушава по дължина като по този начин се получава мечтаният резултат на прелестни начупени талази.

Друг метод да си извършите къдрици е да сплетете косата, до момента в който е мокра и след няколко часа, когато изсъхне и я разпуснете, ще имате супер елегантна прическа.

Конска опашка балонче

Нова прическа в стилните трендове тази година.

Перфектна прическа за Коледа и Нова година.

Няма да сбъркате с прическа на конска опашка тъй като тя в никакъв случай не излиза от мода.

Висока или ниска, по-сложна или елементарна, с панделка, ластик, които да вплетете в нея. Знаменитости, които са носили конска балонна опашка: Блейк Лавли, кралица Летиция, Оливия Уайлд, Алисия Викандер.

 Топ 5 луксозни хрумвания за новогодишна прическа

Как да я извършите?

Направете си стегната конска опашка. и я завържете горе с ластик. Сложете втори ластик на разстояние от няколко сантиметра под горния и раздърпайте косата сред тях, до момента в който получите резултата и формата на балонче. Продължете надолу по същия метод още на няколко места като вършиме овални балончета. Накрая фиксирайте косата с лак за коса. Изглеждате ужасно! Воала!

Нисък кок

Ниският кок е страхотна прическа за формален мотив. Той подчертава върху гърба и в случай че носите рокля с изрязан или гол тил, ще бъдете супер ефектни.

За да различите ежедневния кок от една луксозна публична прическа, използвайте стилизанти.

 Топ 5 луксозни хрумвания за новогодишна прическа

Как да я извършите

За по-добра визия, може първо да изправите косата си, да нанесете маска за коса и да я срешете обратно. Завързвате косата с ластик и завъртате опшаката, тъй че да оформите кок. Захващате с фиба и стягате колкото е належащо. Обикновено мястото на кока е ниско в основата на врата. Завършете като с двете длани нанесете гел върху горната част на главата за страховит блестящ резултат!

, които може да изпробвате още в този момент в къщи. Изберете най-подходящата за вас и сложете капка звезден искра в косите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР