Звездата влиза в ролята на секси барманка в новото видео

...
Звездата влиза в ролята на секси барманка в новото видео
Коментари Харесай

Гери-Никол показа дините на плажа

Звездата влиза в ролята на " секси барманка " в новото видео на Мастика " Пещера "

Хитът на музикалната сцена Гери-Никол е най-новата звезда в на Мастика „ Пещера “. За поредна година марката остава вярна на себе си като сортира най-атрактивните и настоящи звезди у нас. Този път в основната роля влиза известната изпълнителка, която изкушава мъжете със буен взор и ледена любеница – композиция, от която всеки мачо би останал без думи.

Новият ефирен клип на анасоновата напитка към този момент се завъртя на дребния екран и по традиция придвижва своите фенове на горещия плаж. Кадрите са снимани на обичания за генерации българи къмпинг „ Каваци “, като местоположението е избирана, тъй че да кореспондира оптимално добре на стилистиката и сюжета на клипа. Акцентът във видеото е подложен върху незабравимите моменти и летния флирт, които всеки е преживявал. В сюжета на видеото известната певица сменя амплоато си, като тук Гери-Никол влиза в ролята на секси барманка, която пръска „ пристрастеност на кристали “ и притегля мъжете с паметната имитация от шлагера си „ Ела и си вземи “. 

Досега в емблематичните реклами на мастика „ Пещера “ сме гледали Емануела, Галена, Емилия и Андреа, както и хубавицата от паметния сериал „ София денонощно “ Калина Кузманова. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев - Куката и Калин Врачански.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР