Звездата в атаката на Ливърпул Садио Мане призна за своите

...
Звездата в атаката на Ливърпул Садио Мане призна за своите
Коментари Харесай

Мане: Отначало не знаех дали ще се разбирам с Клоп

Звездата в офанзивата на Ливърпул Садио Мане призна за своите подозрения по отношение на бъдещето си съгласие с мениджъра Юрген Клоп след първата им среща.

Много пъти немският експерт се е прибирал към историята за желанието си да притегли сенегалския национал още през 2014 година, когато двамата бяха надлежно в Борусия Дортмунд и Залцбург.

Мане след това мина първо в Саутхемптън, а 2 години по-късно най-сетне получи късмет да работи с Клоп на „ Анфийлд”. Поне първоначално африканският техничар не е бил сигурен по какъв начин тъкмо ще потръгне съдействието сред двамата.

„ Той говореше прекалено много и си споделих: „ Уау, това ще е доста мъчно за мен, тъй като съм малко мълчалив”, напомни си Мане в изявление за „ Сънди Таймс”.

Въпреки тези опасения двамата доста бързо построиха солидна връзка, а Мане стартира да става все по-ключов играч за Ливърпул през годините. „ Всички обичат Юрген и това е по-важно от всичко, в случай че би трябвало да съм почтен. Той си пада малко шегобиец, само че в това време е доста сериозен човек.”

„ Обикновено когато приказваме отвън терена, постоянно е за персонални неща. Обсъждаме метода си на живот и всекидневието, това, което е значимо за мен. Мисля, че той е човек, на който мога да се опра и доверя”, приключи Мане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР