Звездата страни от социалните медии и отлага свои бизнес ангажименти,

...
Звездата страни от социалните медии и отлага свои бизнес ангажименти,
Коментари Харесай

Какво се случва със Селин Дион, феновете са притеснени

Звездата страни от обществените медии и отсрочва свои бизнес задължения, околните й се тревожат. Официално няма неприятни вести, само че доближени до звездата са леко обезпокоени за здравословното й положение.
На 14 януари 2016 от рак на гърлото си отива мъжът на певицата, Селин Дион разгласява негова черно-бяла фотография на стената си в Инстаграм и обръщение, цялостно с обич към своя Рене Анджелил. Преди дни певицата написа благо обръщение – „Мисля за теб минимум по 100 пъти дневно. В ехото на гласа ми хващам твоите думи, все едно си тук… Липсваш ми, Селин“.

Мнозина се тормозят за певицата след анулирането на концертите й през октомври поради проблеми със здравето. Сестра й Клодет Диори успокои феновете й, само че непосредствен на канадската звезда през ноември беше споделил, че тя не може да става от леглото си.

Режисьорката на кино лентата „Алин“, в който взе участие персонаж, въодушевен от Селин Дион, също разяснява пред френско радио, че е обезпокоена. „Никой няма вести от Селин от две години, никой не е виждал лицето й. Ето че анулира и датите за концертите си. Струва ми се, че не се усеща доста добре.“

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР