Звездата отдава си падал по българката, но едва сега се

...
Звездата отдава си падал по българката, но едва сега се
Коментари Харесай

Франко Неро ухажва Дарина - slava.bg

Звездата отдава си падал по българката, само че едвам в този момент се решил на по-смели стъпки. Франко Неро непрестанно й пращал цветя, а напълно скоро и пратил персоналния си аероплан, с цел да може да дохвъри при него в Италия, където двамата ще вземат участие във кино фестивал.

Заедно със самолета Франко пратил и покана за вечеря на четири очи. Това твърди „ България Днес ", базирайки се на свои източници от кинофестивала в Иския, Италия, който стартира от 12 до 19 юли тази година.

79-годишния Неро, трансформирал се в кино икона с „ Джанго “ и „ Серджо Корбучи “ има зад тила си половинвековна кариера в киното с близо 200 кино лентата. От години той си пада по нашенката, само че за изненада на папараците, изпратил частен аероплан на Дарина да пристигна в Иския и даже бил индивидът, който още веднъж я поканил в борда на шефовете на фестивала.

Всички режисьори, които са работили с Франко Неро го дефинират като „ кинозвяр “ и споделят удоволствието от наличието му на снимачната площадка. В персоналния си живот артистът бил извънредно свенлив. И предходната година той изпращал цветя на Дарина, само че едвам с днешна се осмелил да я предложения на вечеря при започване на фестивала.

В момента Павлова е сама, а мъжът спряган за нейното гадже Джулио Берути от дълго време към този момент не се движи под нейното крило. „ Само другари сме с него, не считам да давам повече пояснения “, отвърна Госпожа Мулти на въпрос на италиански публицист гаджета ли са с младата кино звезда.

Малко преди Нова година Павлова бе спрягана за държанка на мениджърът й Сандро Рубини, само че в последна сметка се оказа, че той има друга сериозна връзка, която се развива надалеч от погледа на Дарина. Самата актриса всяка година идва на фестивала в Италия като този път ще и за 18-и следващ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР