Звездата от Strictly Come Dancing Давуд Гадами похвали колегата си

...
Звездата от Strictly Come Dancing Давуд Гадами похвали колегата си
Коментари Харесай

Звездата от Strictly разкрива как шоуто на BBC може да промени живота на Боби Брейзър

Звездата от Strictly Come Dancing Давуд Гадами похвали сътрудника си от EastEnders Боби Брейзър след триумфа му в шоуто на BBC.

Младият артист стигна до финала предходната седмица, откакто удиви съдиите и феновете вкъщи с полуфиналните си осъществявания. Боби и неговата партньорка Даян Бусуел извършиха две съчетания - в това число буйно пасо добле. Сега артистът Давуд разкри какъв брой е впечатлен от танцьорката и разяснява грандиозния прогрес на Боби в надпреварата.

41-годишният беше участник в Strictly през 2017 година, където си партнираше с Надя Бичкова. Той стигна до четвъртфиналите, преди да се сбогува с сътрудниците си. Давуд е най-известен с това, че изигра Куш Каземи в EastEnders. Откакто напусна сериала през 2021 година, Гадами продължи да се появява в Холби Сити и сега играе в пантомимата Аладин.

Давуд има вяра, че Боби ще напусне шоуто с високо вдигната глава, без значение от резултата. Той сподели: „ Той ще резервира мощна зряла глава на раменете си, той получава това от ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР