Звездата от Спайдърмен: Няма път към дома Том Холанд разкри,

...
Звездата от Спайдърмен: Няма път към дома Том Холанд разкри,
Коментари Харесай

Трезвен съм от година и четири месеца: Спайдърмен

Звездата от " Спайдърмен: Няма път към дома " Том Холанд разкри, че е изтрезнял от една година и четири месеца.

Пред изданието Entertainment Weekly британецът споделя, че до момента в който е изучавал героя си, в който се превъплъщава, е провел диалози с психиатри, а срещите с тях, в действителност, са му дали информация и за персоналния му живот.

" Физическите аспекти на работата не са ми непознати, тъй като се занимавам с екшън филми ", изяснява той. " Но психическият аспект в действителност ме пречупи и ми лиши доста време да се възстановя по-късно, с цел да се върна към действителността. "

След девет месеца снимане Холанд осъзнава, че е време да се откъсне от героя си, в името на здравето си. " Виждах себе си в него, само че в персоналния си живот си припомням, че малко се сринах у дома и си помислих: Ще си обръсна главата. Трябва да си обръсна главата, тъй като би трябвало да се отърва от този воин ". Том се надява, че след неговия опит феновете " ще имат повече почитание и състрадание към хората, които имат проблеми с психологичното здраве ".

" Надявам се, че хората ще се почувстват образовани по отношение на силата на психологичното здраве, битката [и] нашите невероятни качества да оцеляваме ", добави той, написа изданието Page Six.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР