Звездата от Приятели Матю Пери обеща да премахне злобните препратки

...
Звездата от Приятели Матю Пери обеща да премахне злобните препратки
Коментари Харесай

Беше подло. Матю Пери изтрива Киану Рийвс от мемоарите си

Звездата от " Приятели " Матю Пери даде обещание да отстрани " злобните " препратки към Киану Рийвс от бъдещите копия на автобиографията си, заяви BBC.

Актьорът, който играе Чандлър Бинг в сериала, неведнъж загатва сътрудника си от " Матрицата " в мемоарната си книга " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".

На два пъти той пита за какво Рийвс " към момента се разхожда измежду нас ", до момента в който " надарени " артисти като Ривър Финикс са умряли. (Пери засяга отишлия си единствено на 23 години тийн кумир в Холивуд и брат на носителя на " Оскар " Хоакин Финикс – б.р.).

" Казах една нелепост. Беше подло ", признава Пери в изявление по време на Фестивала на книгата на " Лос Анджелис Таймс ".

" Премахнах пасажите с името му, тъй като живеем на една и съща улица. Извиних му се обществено. Във всички бъдещи версии на книгата, името му няма да участва. ", добавя още екранният Чандлър.

Той признава, че към момента не се е извинил персонално, само че " в случай че срещна индивида, ще му се извиня. " Беше доста жалко ", прибавя той.

Мемоарите на Матю Пери бяха оповестени предходната година и в тях той споделя за битката с опиатите и зависимостта към тях през цялата му кариера.

Актьорът разказва Ривър Финикс, негов сътрудник във кино лентата " Една нощ в живота на Джими Риърдън " от 1988 година, като талант, който е бил " доста напред " за времето си.

" Ривър беше хубав от вътрешната страна и извън - прекомерно хубав за този свят, както се оказа. Изглежда, че в действителност надарените момчета си потеглят рано. Защо създатели като като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, а Киану Рийвс към момента се разхожда измежду нас? ", написа Матю Пери.

Финикс умира през 1993 година на 23-годишна възраст след свръхдоза кокаин и хероин. Хийт Леджър умира през 2008 година от инцидентно предозиране на медикаменти, отпускани с рецепта, напомня BBC.

Самият Пери се извини за шегата по адрес на Рийвс, като изясни, че е избрал името на артиста от " Джон Уик " на инцидентен принцип и е " огромен негов почитател ".

" Извинявам се. Трябваше да употребявам моето име вместо него ", съобщи той пред списание People минали октомври.

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР