Звездата от популярния сериал Мълкълм Франки Мюниц призна публично, че

...
Звездата от популярния сериал Мълкълм Франки Мюниц призна публично, че
Коментари Харесай

Франки Мюниц от Малкълм публично призна страшна истина за себе си и за своята тайна битка със съдбата


Звездата от известния сериал " Мълкълм " Франки Мюниц призна обществено, че страда от сериозна загуба дълготрайна памет. Веднага след присъединяване си в шоуто " Dancing with the Stars " 31-годишният артист показа пред " Пийпъл " повече за своите здравословни проблеми, свързани с поредност мини-инсулти, довели до неналичието на мемоари. " Това е нещо, за което в никакъв случай не съм желал да приказвам, тъй като става дума за мен и за моя живот. Но в този момент като стана дума за " Малкълм ", аз в действителност нямам мемоари от сериала ", сподели той, написа Блиц.



" През последните 10 години майка ми ме съпроводи през нещо като пътешестване в предишното. Разказваше ми за огромни събития, които бяха нови истории за мен. Аз още не знам какво се случва. Казват ми, че съм вманиачен ", добави Франки. Актьорът счита, че борбата за здравето въобще не визира желанието му да работи в Холивуд. Той благодари на приятелката си Пейдж, която всекидневно му оказва помощ да се оправи с неприятната обстановка. 


" Тя е невероятна. Дори води мемоари, с цел да си напомням всичко. Знам, че ще имаме доста мемоари дружно ", сподели Мюниц. 


Актьорът от " Малкълм " показа, че не знае по какъв начин здравето му влошило и помни само, че е претърпял първия си мини-инсулт през 2012 година От тогава насам са се случили близо 15 сходни произшествия. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР