Звездата от Откраднат живот се впусна в екстремно преживяване с

...
Звездата от Откраднат живот се впусна в екстремно преживяване с
Коментари Харесай

Наум Шопов в подготовка за Тунинг шоу 2018

Звездата от Откраднат живот се впусна в рисково прекарване с най-атрактивните дрифт водачи в България - Mirafiori Team. На BMW Festival в Пловдив Наум Шопов извърши една от своите огромни фантазии, както и на хилядите автомобилни почитатели и фанатици – да се вози на дрифт със Стефан Цанков – Арчи, както и да се срещне от близко с двукратния ни европейски първенец Александър Язов – Матрицата.

Младият артист от дълго време е почитател на автомобилните спортове и от ден на ден стартира да изрязява това си своe въодушевление. Само след седмица следва най-мащабното автомобилно събитие в България – Tuning Show 2018. А любимецът ни от екрана има специфична роля в събитието, което ще се организира на 16 и 17 юни в Интер Експо Център.

Организаторите не издават детайлности, като се изключи че известният ни като доктор Тасев ще сбъдне още една от своите фантазии – ще се учи на дрифт. Професионалните спортисти и инструктори на Mirafiori Academy, познати с високото си равнище на професионализъм и призови места в България и Европа, ще предадат своите знания и дрифт секрети освен на Наум Шопов, само че и на част от посетителите на шоуто.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР