Звездата от Малки сладки лъжкини Ашли Бенсън се обясни на

...
Звездата от Малки сладки лъжкини Ашли Бенсън се обясни на
Коментари Харесай

Ашли Бенсън си татуира инициалите на Кара Делевин

Звездата от Малки сладки лъжкини Ашли Бенсън се изясни на половинката си Кара Делевин с татус. Това откриха наблюдателни почитатели, откакто актрисата дефилира на фотосесия с нов омастилен надпис – CD, каквито са буквите на модела.

Още преди дни чаровната русокоска бе засечена в студиото на майсторът на татуси на звездите Джон Бой. Макар че екранната Хана по този начин и не разгласява фотография с крайния резултат, по-късно тя качи своя фотография, рекламираща новата линия на марковите очила Privé Revaux. Именно там почитателите видяха надписът CD, който е омастилен от лявата страна на бюста на звездата.

Бенсън и Делевин са дружно от към този момент година. Макар връзката им да е запечатвана неведнъж от фотографите обаче двете по този начин и не приказват намерено за връзката си в общественото пространство.

„ Тя е от хората, които ми помогнаха да заобичам себе си, когато в действителност имах потребност от това. Тя ми сподели какво е същинска обич и ми сподели по какъв начин да я приема, което се оказа по-трудно, в сравнение с съм предполагала. Обичам те “, с тези думи Делевин се обърна към обичаната си преди към месец, само че не назова име.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР