Звездата от Love Island Софи Пайпър срещна своята близка известна

...
Звездата от Love Island Софи Пайпър срещна своята близка известна
Коментари Харесай

Софи Пайпър от Love Island се срещна за първи път с приличащата си сестра Рошел Хюмс на 18 години благодарение на друга знаменитост

Звездата от Love Island Софи Пайпър срещна своята близка известна сестра Рошел Хюмс за първи път едвам когато беше на 18.

Има 10-годишна разлика във възрастта сред Софи, 24, и по-голямата сестра Рошел, 34, защото имат един и същи татко, само че не и една и съща майка. Рошел беше на три години, когато татко й Марк Пайпър напусна нея и майка й Роз Уайзман. По-късно той има три деца с новата си партньорка – дъщерите Софи и Лили и сина Джейк.

В наши дни всички братя и сестри поддържат връзка и приказват всеки ден, само че не постоянно е било по този начин. Всъщност това се дължи на друга звезда на Острова на любовта - Кем Четинай - че те въобще поддържат контакт. Това е по този начин, тъй като инцидентно Кем отиде на учебно заведение с Лили и двамата са другари. След като стана прочут и беше в същите кръгове като Рошел, той реши да се обърне към нея на празненство.

Разказвайки за момента, в който Кем пристигна в подкаста Happy Mum Happy Baby на Джована Флетчър, Рошел разкри преди този момент: „ Никога не съм казвал това на н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР