Звездата от Love Island Джак Финчам остави малко на въображението,

...
Звездата от Love Island Джак Финчам остави малко на въображението,
Коментари Харесай

Джак Финчам от Love Island позира в костюм за рожден ден в задушено селфи в съблекалнята

Звездата от Love Island Джак Финчам остави малко на въображението, когато показа гола фотография на страницата си в обществените медии.

31-годишният водещ, дружно с доста други звезди, ще взе участие в голяма боксова борба в Дубай на 19 април. Джак се концентрира върху тренировките си и показа доста фрагменти от тренировката си с почитатели в обществените медии.

Наскоро той още веднъж се събра със звездата от The Only Way Is Essex Chloe Brockett, като двамата споделяха сантиментални фотоси един на различен в Instagram. Двойката е обвързвана от 2019 година, като съгласно известията Джак е поканил Клоуи малко откакто се е разделил с Дани Дайър, с която завоюва Love Island.

След като показа фрагменти от любовния си живот, той шокира почитателите с последната си обява, до момента в който театралничи гол пред огледалото в съблекалнята. Той отбрани скромността си с забрадка, до момента в който показваше резултатите от своите фитнес сесии. Джак озаглави палавата фотография с: „ Още 3 седмици. Гледайте формата [emoji на боксова рък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР