Звездата от лекарската сага Откраднат живот“ Наум Шопов описа последните

...
Звездата от лекарската сага Откраднат живот“ Наум Шопов описа последните
Коментари Харесай

Наум Шопов написа буквар по фитнес! Издава хитринките си за тренировките

Звездата от лекарската сага „ Откраднат живот “ Наум Шопов разказа последните шест години от живота си в книга, разбра HotArena.

Чрез нея той споделя опита, който е натрупал във фитнес залата, привързан с познанията му по медицина. Книгата на Наум се споделя „ Моят фитнес буквар “. „ Това е план, който седи от години в главата ми, само че не щеш ли и неговият миг пристигна! Вложих доста време и усърдие, с цел да се получи нещо, което би се отличило от всички останали фитнес стратегии. Притежавайки „ Булгар звер “, вие получавате моя шестгодишен опит в залата – с грешките и уроците, които тя ми е дала “, споделя медикът.

Всъщност книгата включва лични фитнес стратегии, направени съгласно самостоятелни потребности и благоприятни условия. „ Моят фитнес буквар “ е къса брошура, в която съм събрал най-необходимата информация, с цел да постигнете задачите си в залата. От това да дам обяснение за най-важните термини, отнасящи се за тренировките, до 10-те мита на всеки новак трениращ. Тази информация е добита посредством стажа ми във фитнеса и следването ми по медицина.

 

Работихме крепко по плана и считам, че ще останете доста удовлетворени от резултата “, споделя още Наум, писа „ ТелеграФ “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР