Звездата от хитовия сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши, който може

...
Звездата от хитовия сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши, който може
Коментари Харесай

Наум Шопов за коронавируса: Важно е да не се изпада в паника - slava.bg

Звездата от хитовия сериал „ Откраднат живот “ Наум Шопов-младши, който може да се похвали с медицински ценз и в действителния живот, се включи в полемиките за рисковия ковид, предава Монитор.

"Важно е да не се изпада в суматоха, а да знаем какви са нещата, които би трябвало да вършим, от какво да се пазим. И всичко ще бъде наред.

Трябва време, с цел да се самоограничи това заболяване.

Ако би трябвало да давам образец с моето семейство. Ние отменихме едно наше пътешестване в Европа. Предвид фактът, че сме с новородено, преценихме, че рискът е непростим ", съобщи пред Нова ТВ той.

Междувременно артистът обра овациите си с решението да се включи в акция за донорство на стволови кафези. Той е предизвикан от случая на Михаела Димитрова от Перник, която може да бъде избавена, в случай че се откри донор. Освен Шопов, в акцията се включиха и доста други хора.

„ Аз разбрах за историята на това момиче от обществените мрежи. Нейни близки ми писаха във Facebook, описаха ми нейната история.

Казах им, че ще споделя историята й. Но не ми се стори задоволително.

Реших, че единственият метод, по който мога да стимулирам хората да създадат каквото и да било, е като дам персонален образец. Затова отидох персонално да се проучвам за съгласуемост с нея, само че резултатите още не са излезли”, описа той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР