Звездата от филмите от серията "50 нюанса на сивото" Дакота

...
Звездата от филмите от серията "50 нюанса на сивото" Дакота
Коментари Харесай

Топ актриса пуска своя марка секс играчки

Звездата от филмите от серията "50 нюанса на сивото " Дакота Джонсън пуска своя марка артикули за интимното здраве - Maude. Тя разкри това в изявление за списание "Вог ", представено от Стандарт.

Сексуалното благоденствие е едно от главните права на индивида. Сега актрисата е инвеститорка и креативна директорка на стартап в областта на половото здраве, който към този момент завоюва любовта на поклонниците, популяризира изданието марката на 31-годишната Дакота.

Самата актриса е уверена, че вибраторът би трябвало да стане предмет на персоналната хигиена. Според нея, половата приятност е неотменима част от живота на актуалния човек. Освен секс-играчки, марката на звездата ще пуска органични презервативи и персонализирани лубриканти.

Знаменитостта е уверена, че всеки би трябвало да има достъп до качествени полови артикули, без значение от пола, възрастта или половата ориентировка.

"Сексуалното благоденствие е грижа за себе си. За мен грижата за личното ти тяло в полов проект би трябвало да бъде както грижата за тялото ти от позиция на приемането на питателни субстанции, грижа за кожата, физически извършения и по този начин нататък. Сексът е значим, това необикновен развой и към него би трябвало да се отнасяме по съответния начин”, посочи актрисата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР