Звездата от „Доктор Кой“ и „Короната“ Мат Смит ще се

...
Звездата от „Доктор Кой“ и „Короната“ Мат Смит ще се
Коментари Харесай

Мат Смит с ключова роля в Междузвездни войни 9

Звездата от „ Доктор Кой “ и „ Короната “ Мат Смит ще се причисли към прослойка на последния филм от актуалната трилогия на „ Междузвездни войни “.

Актьорът ще има основна роля за сюжета на новото заглавие, дали ще се включи в редиците на съпротивата или ще брани Кайло Рен обаче продуцентите към момента не издават.

Снимките към деветия филм от сагата стартираха преди седмици под режисурата на Джей Джей Ейбрамс. Съвсем неотдавна пък на бял свят се появиха и първите спойлери за заглавието. Според информация, изтекла от вътрешен за продукцията човек, в идния филм ще стане ясно кои са родителите на Рей.

Лея, която ще се появи с помощта на записи на починалата Кари Фишър от „ Последният джедай “ пък ще набира фрагменти за Съпротивата, които обаче няма да са уверени, че Кайло Рен е злодеят с основно З. Очаквано, продуцентите не разясняват истинността на изтеклите елементи от историята.

Към момента е оповестено само, че още веднъж на огромен екран ще забележим и обичания Люк Скайуокър (Марк Хамил). Сред останалите артисти, които ще се завърнат във франчайза, са Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък и други

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР