Звездата от Дневниците на вампира и любимият й Шон свиват

...
Звездата от Дневниците на вампира и любимият й Шон свиват
Коментари Харесай

Нина Добрев заживя с гаджето


Звездата от " Дневниците на вампира " и обичаният й Шон свиват любовно гнездо в Ню Йорк, научи HotArena.



Българската актриса Нина Добрев заживя с гаджето. Звездата от " Дневниците на вампира " сви любовно гнездо с обичания си Шон в Ню Йорк. Красавицата, която е родена в София, само че жъне триумфи зад океана, и трикратният олимпийски първенец по сноуборд се настаняват в голям апартамент в Голямата ябълка. Това разкриват куп американски издания, като се базират на източници, близки до звездната двойка.

" И двамата са доста щастливи, че са подхванали тази огромна крачка " , издават информаторите пред списание US Weekly.

Нина и Шон Уайт са дружно от края на 2019 година. Прекарват пандемията взаимно и схващат, че са едни за различен. Двойката не може да се похвали, че е дружно, постоянно поради непрекъснатите си задължения. Нина е заета със фотоси на филми и събития из целия свят. Шон, от своя страна, развива нов бизнес, откакто приключи кариерата си на експерт.

 

 Добрев е една от най-красивите актриси в Съединени американски щати

Добрев е една от най-красивите актриси в Съединени американски щати

Българската актриса и именитият сноубордист се вземат решение най-сетне на огромната крачка. Досега те живеят настрана. Срещат се най-много по почивки отвън Съединени американски щати или в дома на някой от двамата за уикенда. Решават да живеят в Ню Йорк - град, в който й двамата не са прекарвали доста време. Нина даже в никакъв случай не е живяла в Голямата ябълка.

" Любопитни са да опознаят новото място ", допълват близки до звездната двойка.

След предприемането на крачката да живеят дружно в Съединени американски щати чакат скоро Шон да предложи брак на красивата актриса. Нина като всяка жена мечтае да се види младоженка и да стане майка. В последните месеци куп близки до Добрев приятелки се омъжиха. И всички чакат и красивата Нина скоро да мине под венчилото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР