Звездата от Coronation Street Дейвид Нийлсън признава своята грижовна съпруга

...
Звездата от Coronation Street Дейвид Нийлсън признава своята грижовна съпруга
Коментари Харесай

Сладкият любовен живот и бракът на звездата от Coronation Street Roy Cropper на Дейвид Нийлсън с подкрепяща съпруга

Звездата от Coronation Street Дейвид Нийлсън признава своята грижовна брачна половинка за това, че е помогнала за оформянето на неговия екстравагантен темперамент Рой Кропър.

Беше трагични няколко седмици за кроткия Рой на калдъръма, откакто беше неправилно задържан по съмнение в убийството на някогашния си чиновник. И в този момент той още веднъж е с белезници за хипотетичното ликвидиране на изчезналата тийнейджърка Лорън Болтън.

Но някои почитатели са уверени, че свободата на Рой е „ запечатана “ с помощта на предстоящ поврат, като един фен предвижда на X: „ Чувствам, че това ще завърши, когато Лорън се яви на процеса като необявен очевидец!!! " Докато сюжетът се задълбочава, ние хвърляме взор върху живота на 75-годишния артист Дейвид надалеч от сапунката.

Дейвид е женен за другата си половинка Джейн Нийлсън повече от 50 години и тя е изиграла голяма роля в оформянето на Рой в доста по-интересен и комплициран воин. Говорейки с Mirror през 2009 година, Дейвид разкри по какъв начин скрито е направил Рой аутист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР