Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата,

...
Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата,
Коментари Харесай

Багата влиза в клетката след 2 месеца

Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата, ще се бие още веднъж през октомври. Информацията разкрива пред " България Днес " шефът на българина в ММА организацията Професионална лига на бойците Рей Сефо. Легендарният кикбоксьор работи от няколко години със софиянеца, написа Sporta.bg.

През март той държеше Багата да подпише нов контракт с неговата компания. Все още обаче не е явен противникът на Багата, който ще би трябвало да пази купата на организацията в тежка категория. Основен любимец е някогашният войник от UFC Джаред Рошолт. 30-годишният войник записа победа в събота вечер над Ник Росбороу.

Другият вид е бразилецът Кайо Аленкар. Южноамериканецът победи Рошолт в последния си мач в края на предходната година и има четири следващи триумфа.

Багата се чака още веднъж да тренира в Сан Хосе, където е базата на фамозната школа Америкън Кикбоксинг Академи. Той се готвеше тъкмо там за своя финален дуел против Шон Джордън през март.

Един от неговите спаринг сътрудници Даниел Кормие претърпя тежко проваляне и загуби купата на UFC в лека тежка категория в най-чакания мач от света на бойните спортове. Той беше отхвърлен в третия рунд от суперзвездата Джон Джоунс - Кокала, на галавечер в Анахайм (САЩ).

След срещата Кормие се разплака от отчаяние, тъй като за повторно губи от неприятното момче на ММА. Това са и единствените провали в неговата кариера.

Утеха за Кормие е хонорарът от един милион $, до момента в който противникът му ще вземе едвам половината.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР