Звездата на Ювентус и френския национален отбор по футбол Пол

...
Звездата на Ювентус и френския национален отбор по футбол Пол
Коментари Харесай

Пол Погба ще пропусне Световното първенство в Катар

Звездата на Ювентус и френския народен тим по футбол Пол Погба ще пропусне Световното състезание, разгласи сътрудникът на футболиста.

Така, по-малко от три седмици преди старта на Мондиала настоящият международен първенец загуби още един основен футболист, откакто преди време стана ясно, че селекционерът Дидие Дешан няма да може да разчита и на Нголо Канте.

Причината за отсъствието на Погба ще бъде контузията му в бедрото, която той получи още през лятото и на практитка и досега му пречи да направи още един дебют за Ювентус след завръщането на французина в Торино.

През последните седмици Пол Погба направи всичко допустимо да се възвърне в точния момент за Световното състезание в Катар, като даже неотдавна възобнови тренировки с Юве, само че няма да бъде подготвен, с цел да помогне на Франция в Катар.

Преди четири години полузащитникът бе в основата на състава на " петлите ", който стигна до международната купа на шампионата в Русия.

На Мондиала в Катар французите ще имат за цел да защитят своята корона, като техни противници в груповата фаза ще бъде Австралия, Дания и Тунис.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР