Звездата на уелския национален отбор по футбол Гарет Бейл вярва

...
Звездата на уелския национален отбор по футбол Гарет Бейл вярва
Коментари Харесай

Бейл вярва в съществуването на извънземни, убедил и съотборник

Звездата на уелския народен тим по футбол Гарет Бейл има вяра в съществуването на извънземни и даже е съумял да убеди в това съотборника си Джо Родън! Това разкри самият Бейл в изявление пред " Скай Спортс ".

" Доказателствата са на всички места, единствено би трябвало да ги потърсиш. Аз проследявам тематиката от години. Разбира се, в интернет пространството има доста подправени фотоси и видеа, само че неотдавна държавното управление на Съединени американски щати разгласява достоверни. Има и филми на " Нетфликс " за извънземните. Интересно е и имам вяра, че съществуват. ", съобщи Бейл.

Според него има прекомерно доста случаи на видени неидентифицирани летящи обекти (НЛО), с цел да са небивалица.

" Джо Родън (защитник на Уелс и " Тотнъм " ) повярва, само че и има съмнения. Почти е от моята страна. Хари Кейн обаче не има вяра. Това е тъй като не си направил труда да потърси информация! ", добавя Бейл.



32-годишният флангови състезател анонсира, че ще разкрие огромна вест след края на европейското състезание. Само можем да се надяваме тя да не е обвързвана с извънземните!

Медиите на Острова, както и тези в Испания, защото Бейл към момента в благосъстоятелност на " Реал " Мадрид, чакат той да разгласи, че приключва футболната си кариера след еврофиналите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР