Звездата на словенския национален отбор Кевин Кампъл, който играе за

...
Звездата на словенския национален отбор Кевин Кампъл, който играе за
Коментари Харесай

Звездата на Словения под въпрос за мача с Кипър, недоволен е от съдията

Звездата на словенския народен тим Кевин Кампъл, който играе за Република България Лайпциг в Бундеслигата, е под въпрос за гостуването на Кипър в неделя, втора среща от група 3 на Лига С на новия шампионат на УЕФА. Кампъл е бил изритан от български футболист в глезена по време на вчерашната среща, извоювана от нашите с 2:1.

Кампъл е бил най-хубавият състезател в редиците на домакините, счита уеб сайтът nogomania.com. Самият футболист е неудовлетворен от българските играчи, които го принудили да излезе наложително от терена, а също по този начин и от италианския арбитър на мача, който разрешавал сходен жанр влизания.
 Словения - България 1:2 @@@
Самият футболист призна, че не е посочил най-хубавото от себе си: " В момента кракът ме боли неприятно, само че се надявам, че в часовете до събота ще бъда в по-добро положение. По-рано имах също проблеми с този гален, притеснявах се, че в случай че продължа да го товаря ще стане затруднение. Затова желаех и да бъда сменен. Обиден съм на българските футболисти, тъй като си служеха с такива способи даже когато нямаше потребност. Също по този начин и на съдията Давиде Маса. Когато видиш, че има прекомерно твърди влизания, можеш да направиш забележка”, съобщи Кампъл след мача.

“Най-тежко е да загубиш по този метод. Чувстваш се чудесно, само че противникът просто те санкционира с минимални старания. Да, българите насочиха общо три удара в нашата врата, само че имаме и ние нашата си виновност - трябваше просто да бъдем по-прецизни. Също по този начин би трябвало да имаме поради и играта в отбрана, там би трябвало да сме по-внимателни”, разяснява от своя страна нападателят Андраж Шпорар. Лига на нациите 1 кръг, четвъртък 6 септември  Словения 1:2краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР