Звездата на Рома - Ромелу Лукаку, ще бъде обект на

...
Звездата на Рома - Ромелу Лукаку, ще бъде обект на
Коментари Харесай

Лукаку не изпитва страх от феновете на Интер

Звездата на Рома - Ромелу Лукаку, ще бъде обект на доста освирквания от на почитателите на Интер през днешния ден, когато „ джалоросите “ гостуват в Милано. Нападателят ще бъде посрещнат доста отрицателно и се чака „ черно-сините “ почитатели да раздрусват стадиона при всеки досег на белгиеца с топката.

Лукаку съумя да си навлече гнева на почитателите на Интер, като преговоряше за прекосяване в Ювентус, до момента в който „ нерадзурите “ се пробваха да го купят непосредствено от Челси.

Днес от 19:00 часа се играе дербито сред Интер и Рома, а Лукаку се завръща на „ Джузепе Меаца “ за първи път, откакто си потегли.

Привържениците на Интер желаеха да изразят гнева си със свирки, само че им беше неразрешено. Въпреки това обаче се чака Лукаку да получи доста леден банкет.

" Gazetta dello Sport " написа, че Моуриньо е водил голям брой диалози с Лукаку преди днешния мач като е опитал да го приготви психически.

Розовия вестник оповестява, че по време на диалозите Лукаку неведнъж е споделил на Моуриньо: " Всичко е наред, не се опасявам ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР