Звездата на Рома Пауло Дибала си навлече гнева на феновете

...
Звездата на Рома Пауло Дибала си навлече гнева на феновете
Коментари Харесай

Дибала за празненствата след победата над Ювентус: Трудно е, но сега играя за друг клуб

Звездата на Рома Пауло Дибала си навлече гнева на почитателите на някогашния си тим Ювентус поради бурните празненства след успеха на " вълците " против торинския гранд нощес. Рома завоюва с 1:0 с гол на Джанлука Манчини и влезе в топ 4 на краткотрайното класиране на Серия " А ". Дибала стартира като титуляр, само че бе заменен през второто полувреме, а след последния съдийски сигнал не скри насладата си от триумфа против някогашния си отбор, където прекара седем сезона. Много почитатели на Ювентус не харесаха да видят по какъв начин техният някогашен кумир чества победа против " Старата госпожа " и Дибала трябваше да оправдае действието си с изказване на формалния си канал в " Телеграм ", ориентирано към последователите на Ювентус. 

" Знам, че е мъчно за вас, за мен също е по този начин. Днес обаче играя за друг клуб и с други съотборници и би трябвало да ги почитам. Никога не е елементарно да спечелиш и за нас това беше доста значимо. Уважението постоянно ще бъде там, не се оставяйте да бъдете подвеждани от обществените медии. Празнувах със съотборниците си. Съжалявам, че го виждате по този метод. Голяма прегръдка за всички ", сподели Дибала. 

Дибала напусна Ювентус през лятото на 2022 година, откакто Старата госпожа реши да не му предлага удължение на контракта. По време на седемгодишния си интервал в клуба Дибала стана десетият най-резултатен състезател на Ювентус за всички времена, отбелязвайки 115 гола в 293 мача. Този сезон той има 12 гола в 24 мача с Рома.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР