Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде интервю пред бразилския

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде интервю пред бразилския
Коментари Харесай

Роналдо: Сбъднах всичките си мечти

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде изявление пред бразилския видео канал Desimpedidos, в което приказва за спечелването на “Златната топка”, идното Световно състезание, моделите за образец и футбола у дома, написа "Sportal ".

"Не съм си и мечтал, че ще печеля пет “Златни топки”. Ако трябваше в този момент да приключа кариерата си, щях да съм доста благополучен. Но още имам религия и сили, с цел да се боря за премията ", съобщи португалецът.

"Знаех, че съм особено дете. Бях на същата възраст като съотборниците ми, само че усещах, че съм по-добър, тъй като правех неща, каквито те не реализираха. Но да спечелиш “Златната топка” е доста мъчно. Играх в Спортинг, в Манчестър Юнайтед… И оттова нататък си мислех: ”Ще играя с най-хубавите в света към себе си, както и против най-хубавите и към момента съумявам да изпъкна.” Тогава започнах да имам вяра, че мога да печеля премията ".

"Не сме любимци за Мондиал 2018, би трябвало да сме почтени. Има по-именити тимове: Бразилия, Испания, Германия, Аржентина,… Но във футбола всичко е допустимо. Ще се опитаме да прескочим групите - това е основната ни цел. Трябва да вървим малко по малко ", съобщи CR7.

"Имам ли неизпълнени фантазии? Честно казано, не. Всичко, за което съм мечтал, съм го постигнал. ", приключи Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР