Звездата на Португалия Кристиано Роналдо остана бесен от решението на

...
Звездата на Португалия Кристиано Роналдо остана бесен от решението на
Коментари Харесай

Роналдо бесен, че голът срещу Уругвай не е записан на негово име

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо остана гневен от решението на ФИФА да запише попадението против Уругвай на името на Бруно Фернандеш. Голът откри резултата в дуела, който приключи 2:0 за португалците. 
Прочетете още
Роналдо е останал гневен от решението, а попадението в действителност беше куриозна. Фернандеш центрира и търсеше Роналдо, който скочи, само че по-скоро не съумя да играе с топката, която влетя в мрежата на Уругвай. Роналдо се зарадва, че все едно той е вкарал, само че по-късно се оказа, че това не е по този начин. 

Първоначално голът беше записан на Роналдо, само че незабавно по-късно беше даден на Бруно Фернандеш, което разгневи Роналдо още на терена и той с иронична усмивка погледна към таблото. 

Това лиши Роналдо от гол номер 100 с екипа на Португалия, само че той ще има най-малко още два мача да вкара 100-ия гол. Португалия играе с Южна Корея в финален мач от груповата фаза, а тимът си обезпечи и място на осминафиналите след триумфа нощес. 

Бруно Фернандеш също разяснява попадението. Той съобщи, че е търсил Роналдо при центрирането и счита, че Роналдо е съумял да играе с топката. Фернандеш съобщи още, че не е значимо на кой е гола, а че Португалия е победила. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР