Звездата на Пайнер Татяна получи незабравими емоции за рождения си

...
Звездата на Пайнер Татяна получи незабравими емоции за рождения си
Коментари Харесай

Топ ниво! Татяна отпразнува рожден ден в Park Hyatt Виена с уникална визия от Philipp Plein

Звездата на Пайнер Татяна получи незабравими страсти за рождения си ден. Празника беше на 17 юли и стартира шеметно във Варна, като завършека беше баснословен във Виена, видя HotArena.  

Първо в морската столица в ранните часове тя пусна снимки на които е в изискана дълга рокля. Певицата с изключение на, че сияе от благополучие, държи в ръцете си букет, формиран от 101 бели рози. След това разгласява и видео на украсена стая цялостна е с бели и сребърни балони, част от които са в сърцевидна форма. Има и красива торта, още веднъж решена в бяло, на която е написано посланието: „ Само с теб “.

Татяна пусна и прочувствен пост в профилите си в обществените мрежи с думи явно ориентирани към специфичен за нея човек:

„ Понякога думите просто ми се губят.... Така е и през днешния ден! Благодаря на Господ, че съм жива и здрава, и имам всичко, за което се молех всеки ден! Думата е СЕМЕЙСТВО! Благодарна съм за всичко, което претърпях до тук, с цел да имам всичко това, което имам през днешния ден! Благодаря ти, обич “.

В следобедните часове на 17 юли звездата на Пайнер разгласява видео и фотоси от летището на Виена . И по-късно последвала приказна вечер в австрийската столица. Татяна се тагна от бутика на Филип Плейн в града. За всички почитатели на марковата мода е известно, че точно във Виена международно известния дизайнер първо там показва новите си сбирки.

Татяна излезе от магазина облечена от горе до долу с най-модерната визия на Филип Плейн - сет от изтънчен черно бял панталон и риза. А топ визията беше приключена с бяла чанта носеща мечтаното лого PP. Певицата и доста специфичния за нея мъж са разполагали с апартамент в обичания хотел на международния хайлайф Park Hyatt. А в ресторанта на хотела купона за рождения й ден е траял до сутринта. Park Hyatt се слави като един от най-луксозните петзвездни хотели в света. Той е ситуиран в замък. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР