Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси е решил да

...
Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси е решил да
Коментари Харесай

Меси отказва нов договор на ПСЖ

Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси е решил да обърне мнението си на 180 градуса и към този момент не желае да подпише нов контракт с френския първенец, а актуалният му договор завършва на 30 юни.

Това твърди испанският публицист Жерар Ромеро, който е представен от авторитетния вестник " Марка ".

    " Към днешна дата решението на Лео Меси е да не възобновява контракта си с ПСЖ и да не остане в Париж, настояват в Испания. - Победата на Световното състезание в Катар е трансформирала мнението на аржентинеца, който към този момент има други проекти за близкото си бъдеще. След спечелването на международната купа той към този момент няма задоволителна мотивация да печели трофей с ПСЖ, пък било то и купата от Шампионската лига ".

Заговори се, че е допустимо Меси да се завърне в Барселона през лятото, само че с цел да стане това обаче, той би трябвало да понижи колосално заплатата си поради финансовите правила при каталунците.

Другите клубове, които за заинтригувани от негов трансфер, са американският Интер Маями, Нюуелс Олд Бойс в родната му Аржентина и саудитският Ал Хилал, който е противник на Ал Насър, където играе Кристиано Роналдо.

Самият Меси отхвърля да разяснява бъдещето си, а до края на контракта му има единствено 5 месеца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР