Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе би предпочел да

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе би предпочел да
Коментари Харесай

Звезда на ПСЖ предпочита Клоп пред Анчелоти

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе би предпочел да играе под управлението на Юрген Клоп, в сравнение с Карло Анчелоти и това може да даде късмет на Ливърпул да го отмъкне идващото лято. Както е известно, договорът на Мбапе с ПСЖ изтича в края на този сезон. Той към този момент изрази желанието си да напусне тима от Лига 1 през идното лято.

Изглеждаше съвсем несъмнено, че френският национал ще се причисли към Реал Мадрид, защото това е желан за него трансфер. Реал Мадрид даже изпрати публична оферта за Мбапе в края на летния трансферен прозорец, само че парижани твърдо отхвърлиха да я одобряват.

Но съгласно „ El Nacional “, Мбапе не е уверен, че Анчелоти е точният управител за него. Италианецът напусна Евертън и размени Зинедин Зидан на „ Сантиаго Бернабеу “ това лято. Той е спечелил трофеи в четири разнообразни страни и три път е триумфирал в Шампионска лига.

Въпреки това обаче Мбапе би предпочел да работи под управлението на Клоп, в случай че той бе отпред на „ Лос бланкос “. И въпреки да наподобява малко евентуално германецът да премине в испанския гранд, то това може да даде на Ливърпул по-голям късмет да притегли Мбапе.

„ Червените “ са свързвани със суперзвездата в последните години, като Клоп даже се е разговарял с татко му предходната година, с цел да обсъдят евентуален трансфер.

Ливърпул се стреми да задържи Мохамед Салах и възможното привличане на Мбапе сигурно ще построи една от най-опасните офанзиви в света. Салах е във върхова форма с към този момент маркирани 15 гола, до момента в който Мбапе има седем досега през сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР