Звездата на националния отбор на Нигерия Джон Оби Микел е

...
Звездата на националния отбор на Нигерия Джон Оби Микел е
Коментари Харесай

Оби Микел с шокиращо разкритие: Отвлякоха баща ми преди мача с Аржентина

Звездата на националния тим на Нигерия Джон Оби Микел е претърпял същински смут преди и по време на мача с Аржентина от груповата фаза на Мондиал 2018.

Часове преди първия съдийски сигнал играчът получил позвъняване, че татко му Па Микел Оби е похитен от нигерийска незаконна група и за освобождението му се желае откуп.

 Джон Оби Микел: Съставът ни е млад, не бързаме за на никое място
Джон Оби Микел: Съставът ни е млад, не бързаме за на никое място

" Играем без никакво напрежение "

Похитителите се показали за служители на реда и съумели да отвлекат Па, до момента в който той отивал на заравяне с персоналния си автомобил.

Футболистът не споделил с никой шокиращата информация, даже с треньора и съотборниците си.

" Казаха ми, че ще го гръмнат, в случай че кажа на някого. Не желаех да приказвам с треньора, с цел да не се трансформира това в проблем на целия тим преди мача. Трябваше самичък да реша подари мога да играя. Беше мъчно, само че нямаше по какъв начин да подведа 180 милиона нигерийци ", описа Оби Микел.

Престъпниците поискали откуп в размер на 28 000 щатски $. Футболистът въпреки всичко се обадил на полицията след мача, в който Нигерия загуби с 1:2, а те разрешили бързо разкрили татко му.

Той бил освободен, като редица медии разкриват, че е бил малтретиран.

Това е вторият път, в който Па е обект на похищение. През 2011 година той още веднъж бе държан срещу волята му от група нарушители.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР