Звездата на националния отбор на Дания Кристиан Ериксен, който получи

...
Звездата на националния отбор на Дания Кристиан Ериксен, който получи
Коментари Харесай

Ериксен проговори: Няма да се предам!

Звездата на националния тим на Дания Кристиан Ериксен, който получи сърдечен арест по време на мача от Евро 2020 против Финландия (0:1), направи първото си изказване пред медия след случая, шокирал целия свят.

" Благодаря за загрижеността. Няма да се предам! Сега се усещам по-добре, само че желая да схвана какво се случи. Искам да изкажа признателност на всички за това, което направиха за мен “, разгласи Ериксен от болничното заведение пред „ Гадзета дело Спорт “.

Италианското спортно издание прецизира, че думите на футболиста са предадени от неговия управител, който е участвал в стаята.

В същото време стана ясно, че още в събота вечерта 29-годишният футболист е изпратил успокоителни думи и на своите съотборници в Интер. " Добре съм! Надявам се скоро да се върна “, написал Ериксен в приложението WhatsApp малко след 11:00 часа вечерта в събота.

Както е известно, халфът на Интер още по време на насилствената пауза на мача сред Дания и Финландия се е свързал със съотборниците си в националния тим и ги е уверил, че е добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР