Звездата на националния отбор на Бразилия Неймар поднови тренировки преди

...
Звездата на националния отбор на Бразилия Неймар поднови тренировки преди
Коментари Харесай

Неймар вече тренира, ще бъде в групата срещу Южна Корея

Звездата на националния тим на Бразилия Неймар възобнови тренировки преди конфликта с Южна Корея от осминафиналите на Световното състезание в Катар.

Неймар се включи в днешното занятие и тренираше с топка, отправяйки удари към вратата единствено два дни преди идващия дуел на отбора.

Добрата вест за петкратните международни първенци пристигна в същия ден, когато левият бранител Алекс Телеш и нападателят Габриел Жезус отпаднаха от състава до края на шампионата заради травми, получени при загубата с 0:1 от Камерун в петък.

Неймар не беше упражнявал, откакто получи контузия на десния гален в първия мач на Бразилия против Сърбия. На фотоси, оповестени от бразилската футболна конфедерация, се вижда по какъв начин през днешния ден той прави серия от самостоятелни спринтове, риташе топката с двата крайници и не показваше признаци на болежка.

Лекарите на бразилския тим не дадоха настояща информация за положението на Неймар, само че той сигурно ще бъде в групата за дуела против Южна Корея на 5 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР