Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън продължи да бъде най-бързият пилот

...
Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън продължи да бъде най-бързият пилот
Коментари Харесай

Хамилтън остана начело и след втората тренировка за ГП на САЩ

Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън продължи да бъде най-бързият водач на пистата край Остин, която ще бъде хазаин на неделната Гран При на Съединени американски щати. Водачът във краткотрайното класиране при водачите даде сериозна поръчка за продобиване на успеха в Тексас, която при положително стичане на събитията за Люис, което значи Себастиан Фетел от Ферари да не се класира по-напред от шесто място, ще му донесе предварително международната купа.

Второ време във втората подготовка записа водачът на Ред Бул Макс Верстапен. Младият холандец бе по-бърз от Фетел, който остана трети на половин секунда зад водача Хамилтън. Четирикратният международен първенец от своя страна остави зад себе си другият водач на Мерцедес Валтери Ботас.

С едвам пето време се регистрира австралийският водач на Ред Бул Даниел Рикардо. Шести остана Кими Райконен, който бе надалеч от темпото на съотборника си Фетел. Фернандо Алонсо продължава да демонстрира усъвършенстваното движение на Макларън-Хонда в последния месец и съумя да се класира седми.

Фелипе Маса от тима на Уилямс остана осми, следван от Серхио Перес от Форс Индия и съотборникът му Естебан Окон, който добави топ 10.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР