Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри основната причина, която

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри основната причина, която
Коментари Харесай

Погба: Можех да отида в Реал, но сърцето ми каза да се върна в Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри главната причина, която го е стимулирала да избра да се завърне на „ Олд Трафорд “, вместо да премине в Реал Мадрид. Халфът напусна „ алените дяволи “ през 2012, с цел да заиграе в италианския Ювентус, където се утвърди като един от най-големите гении на европейския футбол. През миналото лято френският национал бе решен да напусне Торино, като в последна сметка трябваше да избира сред трансфер в Реал или Манчестър.

„ Сърцето ми сподели да се върна тук. Ако би трябвало да бъда почтен от Реал Мадрид ме потърсиха и в действителност обмислях да мина там. Но също мислих и за завръщане в Манчестър Юнайтед, съобщи Погба пред „ Beyond the Pitch “.

„ Винаги усещах в сърцето си, че би трябвало да се върна. Не знам какво щеше да се случи, само че не скърбя за избора си “, добави още 24-годишният французин.

Халфът не пропусна да разяснява и връзките си с мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо и за какво португалецът носи прозвището „ Специалния “. „ Защото е специфичен, в действителност специфичен. Той има невероятен метод да стартира мачовете, да приказва на футболистите, както и с медиите. Успява да ме стимулира. С него беседваме много, проличава си, че има вяра в мен “.

Погба призна и какви са задачите му с екипа на „ алените дяволи “. Върнах се тук заради една причина – да върна Манчестър Юнайтед там, където му е мястото. Сигурен, че ще успеем да го реализираме. Искам да дам всичко от себе си, с цел да достигнем до това място “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР