Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал от клуба

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал от клуба
Коментари Харесай

Роналдо поиска да си тръгне от Манчестър Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е изискал от клуба да си тръгне от " Олд Трафорд " през лятото, с цел да премине в тим, който ще взе участие в Шампионската лига, оповестяват британските медии.

Роналдо се завърна при " алените дяволи " преди година и означи 24 гола в 38 мача във всички шампионати през миналата акция, само че отборът не завоюва трофей и не съумя да се класира за Шампионската лига. Според информацията 37-годишният футболист, който за последно е взел участие във втория по мощ европейски клубен шампионат със Спортинг Лисабон през 2002/03, не желае да прекара последните години от кариерата си в тим, който не може да се бори за титли и няма да взе участие в ШЛ.

Към момента не е ясно дали Роналдо е водил диалози с различен клуб, само че се чака управлението на Юнайтед да направи всичко допустимо да го задържи на " Олд Трафорд ". Твърди се, че португалецът е отчаян и от неналичието на трансферна интензивност от клуба, защото досега не е притеглен нито един нов футболист. Новият управител Ерик Тен Хаг също желае по-голямата част от новите попълнения да са финализирани преди 8 юли, когато Юнайтед отпътува на предсезонно турне. За трансфер на " Олд Трафорд " са спрягани Френки де Йонг от Барселона, Тирел Маласия от Фейенорд и Лисандро Мартинес от Аякс. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР