Звездата на Линдзи Лоън изгрява когато тя е още дете.

...
Звездата на Линдзи Лоън изгрява когато тя е още дете.
Коментари Харесай

На пълни обороти - голямото завръщане на Линдзи Лоън в киното

Звездата на Линдзи Лоън изгрява когато тя е още дете. Помним я от " Капан за родители ", а към този момент като по-пораснала и от " Шантав петък " и " Гадни девойки ". И трите кино лентата са освен едни от най-популярните с присъединяване на актрисата, само че и най-харесваните модерни комедии въобще. А доказателство за това е фактът, че за тях не стопира да се приказва и до през днешния ден.
 Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис в продължението на “Шантав петък ” цели 20 години след премиерата на комедията
20 години по-късно - Линдзи Лоън се завръща за продължение на един от най-култовите си филми

И още веднъж един до друг с Джейми Лий Къртис

" Гадни девойки " да вземем за пример даже към този момент има римейк, в който самата  има дребна роля. В началото на този месец пък актрисата зарадва почитателите си с още положителни вести, като разгласи, че към този момент се работи и по продължение на " Шантав петък ".

По всичко проличава, че Линдзи Лоън прави своето огромно завръщане в киното с гръм и тропот и този път няма желание да пуска юздите.

Още през 2022 година научихме, че още веднъж ще можем да я гледаме на огромен екран, когато стана ясно, че е подписала контракт за два кино лентата с Netflix. Единият -, излезе още същата година, до момента в който другият -, към този момент е разполагаем в стрийминг платформата от през днешния ден, 15 март.

Покрай целия звук към актрисата и всичко ново и вълнуващо, което се случва в живота ѝ, медийният интерес към нея е напълно предстоящо да бъде огромен. А в последното си огромно интервю за Bustle тя открехва завесата освен към завръщането си в Холивуд, само че и към персоналния си живот.

Всъщност  напуска Холивуд още преди повече от десетилетие и първоначално се мести в Лондон, преди да заживее за непрекъснато в Дубай. Тази смяна обаче актрисата прави напълно умишлено и не крие, че в действителност тогава е имала потребност от нея.

" Чувствам, че част от работата ми беше засенчена от папараци, когато бях по-млада, и това беше много досадно. Иска ми се да не се беше случвало ", признава тя.

Докато още тогава си е дала сметка, че постоянно попада във фокуса на медийни спекулации и папараци, то в този момент  забелязва, че по-младите звезди през днешния ден минават през нещо по-различно от това.

" Сега обществените мрежи са толкоз по-различни, в сравнение с когато бях по-млада, че всеки има надзор върху личната си история ", добавя актрисата.

И макар че в този момент повече от всеки път не обръща внимание просто на някакви си изказвания, тя въпреки всичко има много положителни други аргументи да стои надалеч от светлините на прожекторите. Една от тях е осеммесечният ѝ наследник Луай, който има от брачна половинка си Бейдър Шамас.

разкрива, че след раждането му, към този момент гледа на плановете, в които взе участие, по малко по-различен метод.

" Искам да върша неща, които синът ми може да види. Но и аз също желая да върша неща, които ме въодушевяват. Това е развой на учене - имам друг метод. Разбрах какво желая да върша и по какъв начин желая да го направя ", прецизира тя.

Колкото до въпроса дали към този момент е подготвена за второ дете, актрисата не се поколебава да отговори, че сигурно желае синът ѝ да има братче или сестриче. Самата тя в действителност е израснала в огромно семейство и има един брат и две сестри, и не крие, че в този момент желае същото за своето дете. Освен това въобще няма желание и да се бави.

37-годишната  разказва, че до момента в който е снимала Irish Wish, е споделяла с колежката си Айеша Къри, че в действителност към този момент желае да има деца. " Звучи необичайно, само че продължих да си го поисквам и да се апелирам. И се случи много бързо по-късно ", добавя актрисата.

В изявлението си с Bustle тя разяснява и една много сензитивна тематика за дамите след раждане, а точно по какъв начин възприема измененията в тялото си.

не се тормози да показа, че въобще не притиска себе си да си върне формата допустимо най-бързо.

" Бях толкоз привързана към Луай, че последната ми мисъл беше да се кача на пътеката. Усещам, че като че ли се напрягаме толкоз доста, с цел да изглеждаме добре бързо по-късно, само че в действителност изглеждаме красиви след раждането. Дайте си време ", добавя тя.

Актрисата споделя още, че откогато е родила, поддържа позитивната си конфигурация към нещата с помощта на положителни мисли и всички бебешки неща, които в този момент я вълнуват.
 Линдзи Лоън половин година след раждането - стилна, елегантна и в страхотна форма
Линдзи Лоън е в страхотна форма единствено половин година след раждането

Стилна и секси в изрязана черна рокля

" Хората, местата и нещата, в които доста имам вяра, това несъмнено ме е оформило най-вече в това, което съм през днешния ден ", споделя Линдзи Лоън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР