Звездата на легендарната група Тоника СВ Ваня Костова се е

...
Звездата на легендарната група Тоника СВ Ваня Костова се е
Коментари Харесай

Чудо! Ваня Костова се помири със снахата след тежки семейни войни

Звездата на именитата група „ Тоника Сухопътни войски ” Ваня Костова се е помирила с някогашната си снаха Стефаниа Цветкова, научи HotArena. Цяла година двете дами водиха война грубо между тях, а ябълката на раздора бе единствената внучка на певицата. Изпълнителката на „ За остарялата обич “ била всеотдайна майка и баба, само че с доста инатлив манталитет и завладяващ темперамент.

Синът на естрадната звезда Ваня– Боян и майката на 8-годишната им щерка Ванеса, бяха в тежка борба за родителските права над общото им дете. Единственият правоприемник на 63-годишната певицата и някогашната му брачна половинка Стефаниа, с която бяха дружно 8 години, водеха война за невръстното момиченце. Страстите в фамилията към този момент са утихнали, а татко и щерка постоянно можели да бъдат видяни да прекарват времето си дружно по паркове и градинки. Боян можел да вижда Ванеса постоянно, когато пожелае и постоянно я водел у дома, при баба й Ваня.

Доскоро всеки един от родителите искаше да поеме грижата за него и претендираше пред магистратите, че има по-добри условия от другия. Покрай свадите сред тях в епицентъра на бурята попадна и директорката на Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ - Столина Добрева. Ваня Костова неколкократно ходила в кабинета й с молба да смени преподавателите на дребната Ванеса и даже упорствала да бъде преместена в друга паралелка. Синът й Боян пък се появи по Нова телевизия в репортаж пред постройката на учебното заведение и порица директорката, че не се съобразявала с неговите стремежи и с тези на майка му, писа Уикенд.

„ Става въпрос за тежка фамилна обстановка, в която двамата родители не могат да се обединят към това какво желаят за детето си “, изясни тогава в ефир Столина Добрева и добави, че най-сетне е било задоволено желанието на Ваня Костова да бъде заменен преподавателят по солфеж на детето.
Бившата снаха на певицата също има музикално обучение. Красивата брюнетка е приключила Музикалната академия „ Панчо Владигеров ”, а по-късно и НАТФИЗ. Известно време се подвизавала като водеща в телевизия СКАТ.

Колеги на естрадната звезда разкриват, че тя в действителност е много чепата и двете със снаха й мъчно са се спогаждали. Костова обаче се отбраната всякога от нападките, че е зла свекърва с аргумента, че някогашната й снаха е кръстила детето си на нея. Ако двете не се разбирали, тя надали щяла да направи този избор. Властната Ваня командорела сина си и снаха си Стефаниа, които не смеели да й опонират. Неслучайно младите живеели в жилище, близо до това на Ваня, на прилежащ етаж. Под предлог, че желае да оказва помощ в грижите за дребната си внучка Ванеса, певицата постоянно ги инспектирала и следяла изкъсо фамилния живот на сина си.

Дълги години в музикалните среди се шушукаше, че Ваня напълно е обсебила наследника си и му пречи да се задоми. Преди да срещне Стефаниа, Боян имал единствено една сериозна другарка – македонката Мелина, и това давало мотив за най-различни клюки. „ Истината е, че той мене ме командори, а не аз него. Все аз му ходя по гайдата. Майка ми по този начин споделяше: „ Ще го слушаш, тъй като той е по-умен от тебе! ”. И аз, какво да върша, чувам го, а най-сетне излиза, че не той, а аз съм била властническата ”, брани се певицата.
Макар че е наследил гласа и гения на майка си, под нейния напън Боян приключил медицина. Запознал се със брачната половинка си Стефаниа напълно инцидентно. Връзката им се развила скорострелно и един ден певицата схванала, че би трябвало да стяга женитба по едно и също време с новината, че ще става баба. Така Боян сложил майка си пред приключен факт. Появата на Ванеса за малко скрепила връзките сред снаха и свекърва. Покрай развода на Боян и двете били в комплицирани връзки, само че най-сетне съумели да изгладят различията в името на дребната Ванеса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР