Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която неотдавна бе

...
Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която неотдавна бе
Коментари Харесай

Китайската кинозвезда със $129 млн. глоба за неплатени данъци

Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която наскоро бе оповестено, че изчезнала, е санкционирана в Китай с еквивалента на $129 млн. поради неплатени налози и такси, съобщи Би Би Си.

Тридесет и седем годишната актриса пусна дълго опрощение по случая в обществена медия.

Ако Фан заплати санкцията, наложена от данъчните управляващи, които разкрили че тя и следените от нея компании не са платили налози за десетки милиони долари, кинозвездата ще избегне наказателно гонене, показва организация Синхуа.

Актрисата била проверявана дружно с други звезди за метода, по който афишират приходите от договорите си. Твърди се, че някои кино звезди употребявали така наречен ин-ян контракти – процедура, при която един контракт демонстрира същинската сума, а в различен – по-малка, която се подава на данъчните.

Фан Бинбин бе доста дейна в обществените мрежи и има повече от 62 милиона почитатели в родината си, само че от края на месец май бе безмълвна в Weibo - китайския Туитър, откакто бе упрекната в данъчни измами по отношение на рентабилен контракт.

Днес тя наруши мълчанието си, като написа в Weibo: „ Толкова се срамя от това, което направих. Искрено се оправдавам на всички “. Фан показва, че приема наложените санкции и ще се опита да преодолее компликациите, с цел да ги заплати.
Актрисата похвали и ръководещата комунистическата партия, като написа: „ Без положителните политики на партията и страната и без любовта на хората нямаше да има Фан Бинбин “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР