Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължава да ходи по

...
Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължава да ходи по
Коментари Харесай

Хардън липсва от тренировките, но е първи в стриптийз клубовете

Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължава да върви по нервите на своя тим. Вчера Брадата трябваше да се появи на първата отборна подготовка при подготовката на " ракетите " за началото на новия сезон, само че това не се случи. Треньорът на тексасци Стивън Сайлъс показа на конференция, че протоколите на НБА за битката с COVID-19 не са разрешили на Хардън да се включи към тренировката на отбора. Именно през вчерашния ден в обществените мрежи се появи видеоклип, в който се вижда по какъв начин гардът посещава стриптийз клуб, макар че от Лигата не разрешиха на баскетболистите да влизат в питейни заведения, нощни клубове и всевъзможни затворени места, в които се събират повече от 15 души.

Looks like James Harden was at the strip club last night

(IG: ced_1m | h/t )

— NBA Central (@TheNBACentral) Още по-любопитно е, че Хардън е имал позволението да участва на самостоятелна подготовка след отборната през вчерашния ден, само че това също не е станало действителност, оповестява Тим МакМеън от ESPN. Наставникът на " ракетите " очакваше 31-годишният стрелец да се яви най-малко на самостоятелното занятие, само че вместо това баскетболистът е споделил на тима си, че ще се причисли към подготвителния развой скоро.

Source: James Harden did not return to Houston for his anticipated individual workout Sunday evening but told Rockets management he will report soon.
— Tim MacMahon (@espn_macmahon) Както е известно, Хардън желае да си тръгне от Хюстън, като се спекулира, че желае да премине в Бруклин Нетс. Там той може да се събере с някогашния си съотборник Кевин Дюрант и с другата звезда в отбора Кайри Ървинг. Ръководството на Рокетс обаче към момента няма никакво желание да се разделя със своя водач.

" Аз просто желая да го видя тук ", съобщи Сайлъс след отборната подготовка. " Искам да бъде голяма част от това, което вършим. Развълнуван съм, че мога да упражнявам подобен състезател, уповавам се той да стане част от здравите ни тренировки скоро, тъй като има момчета, които работят интензивно в двете етапи на играта и царува положително въодушевление към целия тим. С неспокойствие чакам да дойде за самостоятелната си подготовка. Комуникацията лице в лице е доста по-добра от известията и диалозите по телефона "
В същото време новото попълнение на Хюстън Джон Уол показа, че двамата с Хардън са постигнали съгласие и са подготвени да играят дружно през новия сезон. Бившият гард на Вашингтон Уизардс увери, че Брадата няма да си потегля чрез замяна през тази година. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР