Звездата на говори пред репортерите след победата на тима на

...
Звездата на говори пред репортерите след победата на тима на
Коментари Харесай

Божинов: Стилът на Матич е като на Гуардиола, не се шегувам

Звездата на приказва пред репортерите след успеха на отбора на Славко Матич с 2:1 над. Бившият национал похвали съществено тогавашния бранител на, като съпостави методите му на работа с тези на Гуардиола и Чави.
 Септември (Сф) взе значими точки в Симитли, нерви след мача Септември (Сф) взе значими точки в Симитли, нерви след мача
" В се играе доста мъчно, тежко се гостува. Важни три точки по пътя ни в efbet, където да ни дават по малкия екран. Апетът идва с яденето, нали по този начин? Стъпка по стъпка. Имаме един от най-хубавите треньори, с които съм работил.

Добър психолог, не се майтапя, само че стилът му се приближава до Гуардиола и Шави, бил е на стаж при тях. Нашият жанр е подобен - да надиграваме тимовете, да се любуваме по време на мач. Ще създадем всичко допустимо да влезем в efbet. Честито на президента, на треньорите, на управлението! Поздравявам (Симитли) за мъжката игра.

Сравнението с и е доста огромно, да, само че ние ще се опитаме. Треньорът ни е приказен, сигурен съм, че с него ще реализираме огромни цели. Уважение и почит към,,,, само че се надявам нашата приказка да продължи. С успехите идва и самочувствието, младите момчета подвигат качеството.

може да покаже на Ясен Петров, че има млади момчета, само че това е от следващата година. Матич и Гуардиола си наподобяват - и двамата нямат прическа като моята. Между мен и татко ми има към този момент задявка, познавам добре, за първи път ще се изправя против татко ми, уповавам се ние да победим.

Г-н Михайлов и господин Бербатов вършат обиколки, аз върша обиколка със във втория ешелон. За мен е чест и наслаждение - Симитли, Добрич и така нататък, посрещат ме постоянно е почит и почитание, обичам България. Не се знае какво ще върша след футбола, за мен това е един плюс ", сподели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР