Звездата на футболен клуб Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд беше разпитван

...
Звездата на футболен клуб Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд беше разпитван
Коментари Харесай

След обвинения за изнасилване: Звездата на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнуд остава в ареста

Звездата на футболен клуб Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд беше разпитван през нощта от полицията, откакто в неделя беше задържан по обвинявания в обезчестяване и нахлуване на приятелката си.

20-годишният нападател беше оставен в ареста рано в понеделник, откакто фотоси и аудиозапис бяха публикувани в обществените мрежи в неделя, съгласно които той е нападнал 18-годишна студентка.

Изображенията наподобява демонстрират, че дамата е окървавена и насинена. Друга обява включва гласов запис на диалог сред мъж и жена от октомври предходната година, в който се твърди, че дамата е била нападната.

В рамките на часове след появяването и разпространяването на известията в обществените медии, неговият клуб разгласява изказване, в което споделя, че е осведомен с тях и вършат вътрешно следствие, „ с цел да открият цялостните условия “.

В изказването се прибавя: „ Манчестър Юнайтед не утвърждава насилието от какъвто и да е тип. “

Жената от записите също е била разпитана в фамилния й дом в неделя следобяд.

Говорител на полицията на Манчестър сподели, че е почнало следствие, откакто са били „ известени за онлайн изображения и видеоклипове в обществените мрежи, оповестени от жена, съобщаващи за случаи на физическо принуждение “.

Той добави: „ След следствието можем да потвърдим, че мъж на 20 години е бил задържан по съмнение за обезчестяване и нахлуване. Той остава в ареста за разпит. Разследването продължава“.

Криминалистите бяха видяни в имението на Гринууд за 2 милиона английски лири в първокласното село Боудън, Чешир, в неделя вечерта.

Манчестър Юнайтед в профил изгряващата звезда, който печели 75 000 английски лири на седмица, малко преди да се появи новината за ареста му.

Във второ изказване от клуба оповестиха сподели, че играчът „ няма да се върне към тренировки или да играе мачове до второ разпореждане “.

Новините за ареста на Гринууд също евентуално ще изложат на риск преференциалната му спонсорска договорка с Nike.

В неделя представител на спортната марка сподели, че са „ надълбоко загрижени от тревожните обвинявания “ и ще „ наблюдават от близко обстановката “.

Предполагаемите уличаващи изявления бяха онлайн единствено няколко часа, преди да бъдат изтрити. Бащата на дамата сподели пред Daily Mail, че щерка му има вяра, че акаунтът й в Instagram е бил хакнат.

Говорейки от вкъщи си за 1 милион паунда в първокласно село в Чешир, 61-годишният шеф на компанията разказа обвиняванията като „ ужасни “.

„ Просто се помирявам с това “, сподели той. „ Като татко вие не желаете да знаете, че сходни неща се случват на щерка ви. Тя е унищожена. Но тя е в сигурност. Сега е в ръцете на полицията“.

Междувременно по-голямата сестра на дамата сподели пред Sun, че е шокирана от новината и дефинира аудиоклипа, споделен онлайн като „ объркващ “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР