Звездата на фолка Преслава хич не смята да си седи

...
Звездата на фолка Преслава хич не смята да си седи
Коментари Харесай

Армия от помощнички гледа бебето на Преслава

Звездата на фолка Преслава никак не счита да си седи единствено у дома и да сменя памперси.

По-малко от месец откакто роди щерка си Паола, певицата към този момент разгласи завръщането си на музикалната сцена. Преслава подгря триумфалното обновяване на дейната си кариера с нова ария, която за броени часове разруши върховете по гледания и се трансформира в най-въртяното парче по клубовете, писа „ Галерия “.

Наред с музикалния си рефреш, звездата на лекия род се е впуснала в сериозна физическа подготовка, с цел да може да наподобява по най-хубавия метод, когато още веднъж хване микрофона.

Три седмици откакто стана майка за пръв път, Преслава още веднъж хвана гората. Певицата отиде на няколкочасов преход до Боянския водопад, а гид й беше приятелят й Павел. Земеделецът с татуировки преведе обичаната си по най-тежкия маршрут до водопада и й помагаше при катеренето.

Певицата си е дала два месеца, с цел да смъкна насъбраните килограми, които са най-видими в региона на корема, задните елементи и бедрата.

С развъждането на дребната Паола са заети войска от помощнички, които са ангажирани с бебето още от в този момент. За да може Преслава умерено да върви на походи, да обикаля клубовете и да провежда представянето си на концерта на „ Планета “, майка й е поела огромна част от грижите за новороденото.

С прахосмукачка и метла в ръцете се притичва и сестрата на изпълнителката – Ивелина, а също така е наета и професионална детегледачка.

Оказа се, че много хора са предположили, че Преслава няма да бъде типичната майка, която ще е неразделно до детето си и няма да го оставя за секунда.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР