Звездата на даде специално интервю за Sportal.bg. Тошко разкри, че

...
Звездата на даде специално интервю за Sportal.bg. Тошко разкри, че
Коментари Харесай

Неделев: Предното ръководство на Ботев ми провали трансфер в Турция в последния момент

Звездата на даде особено изявление за Sportal.bg . Тошко разкри, че преди към две години от тогавашното управление са спрели негов трансфер в Турция, тъй като в последния миг са поискали повече пари.
 Неделев: Време е още веднъж да опитам шанса си зад граница, в България другите тимове към този момент не ме търсят Неделев: Време е още веднъж да опитам шанса си зад граница, в България другите тимове към този момент не ме търсят
“Постигнахме задачата си да бъдем в шестицата. След това си поставихме друга - да бъдем в тройката. Има още два кръга докрая, с цел да се върнем там и да се поздравим с медалите. Клубът е безусловно постоянен. Отборът играе добре и умерено. Имахме и слаби резултати през сезона, само че мисля, че като цяло бяха положителни. Изпращаме добра година. На всички ни липсва Колежа. Надявам се скоро да се върнем в нашия дом и всички да изпитат какво е да играеш пред цялостен стадион. Всички чакаме това. ”, стартира Неделев.

“Не бих споделил, че е доста високо равнището в шампионата. Мисля, че би трябвало да има повече българи в тима. И при нас залагат много на чужденци. Не споделям, че не са положителни, само че съгласно мен би трябвало да се дава повече късмет на наши момчета повече. Ако се взимат чужденци, да са по-добри и да вършат разликата. Ако един чужденец пристигна тук и взима огромна заплата, а е наедно в българите, няма смисъл ”.
 Ботев (Пловдив) с трансферен удар - продава състезател за над 3 милиона Ботев (Пловдив) с трансферен удар - продава състезател за над 3 милиона
“Не съм на 100% решен, че ще опитам още веднъж в чужбина. Дори и да остана в Ботев, ще давам максимума, само че в случай че има хубава оферта за мен и за клуба, ще приказваме. Имам откупна уговорка. Има няколко позвънявания, само че нищо на хартия. След лагера на националния тим ще мислим. Турция е алтернатива. Имах доста хубава оферта от Турция преди две години. Бях се схванал за контракт и за всичко и в последния миг, доколкото разбрах, от Ботев са поискали повече пари за мен. Не помня кой е бил притежател тогава. Не разбрах кой от клуба е желал повече пари ”, изясни Тодор.

“Единствената цел ще бъде класиране на националния тим. Не можем да подценяваме никого в Лигата на Нациите. Знаем какви мачове направиха македонците, тъй че ни чакат доста сложни дуели. Дай Боже да стартираме с две победи, като хазаин, в случай че можем по-късно да спечелим и в Гибралтар, по-късно четвъртия мач, може да сме удовлетворени и на еднакъв ”, сподели за националния тим Неделев.

 Неделев: Време е още веднъж да опитам шанса си зад граница, в България другите тимове към този момент не ме търсят Неделев: Време е още веднъж да опитам шанса си зад граница, в България другите тимове към този момент не ме търсят 12 май | 12:17 5302 23  Ботев се раздели с човек от щаба Ботев се раздели с човек от щаба 12 май | 11:40 1199 1  Юношите на ЦСКА - София на край Юношите на ЦСКА - София на край 12 май | 10:56 1257 6  Септември може да си върне грешниците от Левски Септември може да си върне грешниците от Левски 12 май | 10:22 3489 4  Хубчев желае да отмъкне двама от Хубчев желае да отмъкне двама от "Герена " и един от "Армията " 12 май | 10:00 9252 16 Виж всички Водещи Новини  Ботев (Пловдив) с трансферен удар - продава състезател за над 3 милиона Ботев (Пловдив) с трансферен удар - продава състезател за над 3 милиона 12 май | 09:47 23611 34  Колко дузпи бяха дузпите за Интер против Ювентус? Колко дузпи бяха дузпите за Интер против Ювентус? 12 май | 11:44 10336 21  Пламен Константинов е измежду претендентите за селекционер на Русия, само че не е любимец Пламен Константинов е измежду претендентите за селекционер на Русия, само че не е любимец 12 май | 10:34 5880 3  Ман Сити продължава да гази по пътя към купата, Де Бройне с четири гола Ман Сити продължава да гази по пътя към купата, Де Бройне с четири гола 12 май | 00:08 51420 160 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР