Звездата на "Челси" Мейсън Маунт има с какво да се

...
Звездата на "Челси" Мейсън Маунт има с какво да се
Коментари Харесай

Маунт от Челси задява певица /снимки/

Звездата на "Челси " Мейсън Маунт има с какво да се похвали напоследък. Освен че завоюва Шампионската лига със своя тим, той се задява и със секси певица.
Футболистът бе видян да напуща ваучър в компанията на Джеси Нелсън. 29-годишната певица и седем години по-младият футболист се качили в такси и отпрашили в незнайна посока, откакто напуснали празненство в тузарски бар в Лондон.
Бившата звезда от Little Mix на няколко пъти преди този момент излизала с приятелки начело и си правила фотоси с тях. Тя чествала договорката си с "Юнивърсъл ", където да записва свои независими песни. В края на вечерта обаче се качила в таксито с Маунт.
Интересен факт е, че тя може да се окаже третата певица, обвързвана с Little Mix, която е обвързана с футболист. Бившите й колежки Пери Едуардс и Лий-Ан Пинок са сгодени за играчите Алекс Окслейд-Чембърлейн и Андре Грей. Нещо повече - сега и двете са бременни и чакат първите си деца.
Джеси напусна групата през декември. Преди това тя и девойките бяха дружно девет години. Сексапилната мацка разгласи, че желае да гради солова кариера
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР