Звездата на Челси Еден Азар посочи ясно каква е целта

...
Звездата на Челси Еден Азар посочи ясно каква е целта
Коментари Харесай

Азар смени плочата: Целта е топ 4 и ФА Къп

Звездата на Челси Еден Азар уточни ясно каква е задачата пред отбора отсам до края на сезона след класирането за финала на ФА Къп. „ Сините” от Лондон имат късмет да приключат акцията с трофей, откакто победиха с 2:0 Саутхемптън в полуфиналите.

Жиру: Искам трофея във ФА Къп

Те си уредиха край против Манчестър Юнайтед на 19-и май и за втора поредна година ще спорят за трофея в най-стария футболен шампионат на планетата. Наред с това, по думите на Азар, отборът ще продължи да преследва и сложната задача в шампионата – класиране в топ 4. Към момента пет точки разделят „ сините” от четвъртия Тотнъм, който разполага с 68 на сметката си при оставащи 4 кръга до края.

Азар: Петото място може да е положително за Челси

Не толкоз от дълго време Азар съобщи, че 5-ото място би могло да се окаже от изгода за Челси, само че в този момент очевидно е трансформирал гледището си. „ Дадохме всичко от себе си (срещу Саутхемптън – б.р.). Играхме добър футбол, изключително през второто полувреме, контролирахме мача”, сподели 27-годишният белгиец.

„ Сега сме във финала. Първо ще играем за Висшата лига, а едвам след това ще мислим за финала против Манчестър Юнайтед.”

„ Саутхемптън разполага с в действителност положителни играчи, тъй че трябваше да внимаваме от самото начало, когато топката беше у тях. Когато си в положение да вкараш втори гол и да затвориш мача, би трябвало да го сториш. Сега ще се насладим на финала.”

„ Дали пето място в Лигата и ФА Къп ще значат добър сезон? Не, ние желаеме финиш в топ 4 и ФА Къп. Такава е целта”, заключи Азар.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР