Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант е доволен от дебюта

...
Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант е доволен от дебюта
Коментари Харесай

Дюрант: С Кайри и Хардън си принадлежим, съвпаднахме си перфектно

Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант е удовлетворен от дебюта на " Голямото трио ", макар че " мрежите " изгубиха от Кливланд със 135:147 след две продължения през миналата нощ. Крилото на Нетс игра 50 минути, за които записа 38 точки, 12 битки и 8 асистенции, само че както неговите сили, по този начин и тези на останалите му съотборници не бяха задоволителни да се преборят с феноменалния Колин Секстън, който обезпечи успеха на " кавалерите ".

След мача Дюрант означи, че взаимното му партньорство с Кайри Ървинг и Джеймс Хардън е почнало по съвършен метод, макар загубата в дебютния им мач.

" Чувствам, че си принадлежим. Съвпаднахме си съвършено и считам, че приключението ще бъде занимателно. Началото беше мъчно, имаше върхове и спадове в мача за нас, само че ми харесва по какъв начин се представихме... Започнахме мощно, вкарахме първите си 10 стрелби и владеехме ситуацията, само че те смениха на зонова отбрана до последната четвърт. Веднага щом завършиха да употребяват зона обаче, ние ги настигнахме от 15-16 точки недостиг. Това е млад тим, който обича да играе по-екзотично - да сменя отбраната си по време на мач, да пресира. Просто би трябвало да сме по-подготвени за това ", изясни провалянето стрелецът.

BLOCKED BY DURANT.
— Bleacher Report (@BleacherReport)
" Разбира се, че сме разочаровани от загубата, само че сезонът е дълъг. Харесва ми какво притежаваме в тима и по какъв начин се разбираме с треньорския щаб, тъй че продължаваме напред. Отново ще се срещнем с Кливланд в идващия мач ", съобщи Дюрант.

Кливланд още веднъж приема Бруклин в събота от 2:30 часа бълг. време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР